Binance Biswap Quiz Answers: Learn & Trade Campaign

Binance Biswap (BSW) Quiz Answers

Binance Biswap (BSW) Quiz Answers: New Binance Biswap (BSW) tokens learn & earn quiz is live. Learn about Biswap and share a prize pool of $75000 in BSW tokens.

To participate, you must have your account Binance. If you don’t have one then create your Binance account from the below given registration link.

Binance learn & earn Biswap token campaign includes 3 promotional activities: Learn earn contest, sharing promotional poster activity, and trading Biswap tokens.

In this post, you will generally find the Binance Biswap quiz answers which is the part of the 1st promotional activities of this learn and earn campaign.

To be eligible you need to complete a net deposit of at least 500 BSW or trade of at least 700 BSW across the eligible BSW spot and margin trading pairs including buys & sells.

All users who complete all tasks during the promotion period will be qualified for equally sharing the prize pool of $75000 in Biswap (BSW) tokens vouchers.

Rewards will be distributed based on the total number of correctly answered questions as a proportion of all correctly answered questions by all qualified users.

Binance Biswap quiz answers are given below, scroll the page to get the answers. Activity period: 2022-04-01 00:00 AM to 2022-04-07 11:59 PM (UTC).

Participate In Learn Earn Biswap Campaign & Win BSW

1) Tap on the link given below, create account on Binance and complete your KYC.

2) Register for the Binance Biswap token learn & earn campaign.

3) Complete a net deposit of at least 500 BSW or trade of at least 700 BSW.

4) Eligible BSW spot and margin trading pairs: BSW/USDTBSW/BNBBSW/BUSD.

5) Take the learn & Earn Biswap quiz. Quiz answers are given below.

6) For more information about learn & earn campaign, must visit Binance’s official website.

7) Activity period: 2022-04-01 00:00 AM to 2022-04-07 11:59 PM (UTC).

Binance Learn & Earn Biswap Quiz Answers

Do your research & recheck the answers before submitting it, these answers are just for reference purpose only.

Q1) What is the trade fee on Biswap?

Answer: 0.15%

Q2) What is the percentage of fee return you can expect on Biswap?

Answer: Up to 100%

Q3) What is the max supply of BSW?

Answer: 700 million

Q4) What is the current BSW emission rate per block?

Answer: 20 BSW

Q5) What is the maximum swap referral reward on Biswap?

Answer: 20%

Q6) Which NFTs can be staked in Biswap NFT staking pool?

Answer: Robbies NFTs

Q7) Which tokens are distributed in the NFT staking pool on Biswap?

Answer: BSW, WBNB, USDT & BFG

Q8) What is the trade fee on Biswap NFT Marketplace?

Answer: 1%

Q9) How is the trade fee on Biswap NFT Marketplace distributed?

Answer: Distributed equally between buyers and sellers in the form Robi boosts

Q10) Who was Biswap audited by? 

Answer: Certik

DISCLAIMER: This is not legal or investment advice nor should you treat it as a substitute for a financial advisor. The content expressed here are purely based on personal experience and is meant for education purpose only.

Financial investments are subject to risk please do your own due diligence before investing. We are not a financial advisor, so neither we nor our website is in no way responsible for your actions profits or losses.