Binance BinaryX BNX Quiz Answers: Win $BNX Token Vouchers

Binance BinaryX BNX Quiz Answers

Binance BinaryX BNX Quiz Answers: New Binance BNX learn, trade and earn campaign is live. Participate and share a prize pool of $60,000 in BNX token vouchers.

To participate, you must have your account Binance. If you don’t have one then create your Binance account from the below given registration link and complete KYC verification.

Binance learn & trade BNX campaign includes 3 promotional activities which include creating new account & completing KYC, learn & earn activity, trading BNX tokens.

In this post, you will generally find the Binance BinaryX learn & trade quiz answers which is the part of the 2nd promotional activities of this new Binance learn and earn campaign.

To be eligible you need to complete or accumulate a total trading volume of at least 15 BNX, including buys and sells across the qualified BNX spot and margin trading pairs.

All users who complete all the mentioned tasks in the rules during the promotion period will be qualified for equally sharing the prize pool of $60,000 in BNX token vouchers.

Binance BNX quiz answers are given below, scroll the page to get the answers. Activity period: 26th April 2022, 08:00 AM to 3rd May 2022, 11:59 PM (UTC).

How To Participate In Binance Learn & Trade Campaign?

1) Create Binance account from below given link and complete your KYC verification.

2) Register for the Binance BinaryX learn, trade & earn campaign.

3) Accumulate a total trading volume of at least 15 BNX, including buys and sells.

4) Eligible BNX spot trading pairs: BNX/USDTBNX/BUSDBNX/BNBBNX/BTC.

5) Take the learn & trade BNX quizQuiz answers are given below.

6) Activity period: 26th April 2022, 08:00 AM to 3rd May 2022, 11:59 PM (UTC).

Binance Learn & Trade BNX Quiz Answers

Do your research & recheck the answers before submitting, these answers are just for reference purposes only.

Q1) In 2022, what are the 2 main types of concepts of games that BinaryX are planning for launch? 

Answer: AutoChess & Collectible Cards

Q2) What can you earn if you play BinaryX : CyberDragon? 

Answer: BNX

Q3) How much does it cost currently to recruit a hero?

Answer: 1 BNX + 50 BUSD

Q4) What are you able to do in the game itself?

Answer: Mining, Fight Dungeons & Trade NFTs

Q5) What do you need in order to fight a dungeon?

Answer: Gold tokens

Q6) When did BinaryX launch their Whitepaper in 2022?

Answer: March 2022

Q7) Why is the Genesis Metaverse Engine an extremely easy tool to use for developers to develop a GameFi Project?

Answer: All of the above

Q8) What is the Genesis Gamer Club?

Answer: It’s a community that is integrally linked to the game engine with a forum for industry participants

Q9) I can buy BNX on Binance.

Answer: True

DISCLAIMER: Cryptocurrency trading is subject to high market risk. Please make your trades cautiously. You are advised that PaisawasoolDeal is not responsible for your trading losses. The content expressed here is just for education purposes only.