B'Fun Bewakoof Quiz Answers Today: Play & Win Bewakoof Coins

B'Fun Bewakoof Quiz Answers Today

B’Fun Bewakoof Quiz Answers for today 20 November: Play B’Fun games, earn bewakoof coins or credits, discount vouchers, and do free shopping.

You can find different games on bewakoof app under B’fun- Play, Earn, Shop section. You can play these games for free and can stand a chance to win bewakoof coins or credits, discount vouchers, etc.

B’Fun Games: Spin it to win it, Diwali quiz, fully filmy quiz, guess the pic quiz, cricket-crazy quiz, how’s your memory game, Scratch Karo rewards jeeto and hit the slot.

Bewakoof quiz all answers are given below. Take the quiz now and give bewakoof app quiz answer correctly and earn credit points.

How To Play B'Fun Bewakoof Quiz?

1) To know how to play B’Fun Quiz. Click on the link given below to get all the details.

2) Play Different games like Spin and Win, quizzes, etc., and earn Bewakoof Coins.

3) 25 Bewakoof Coins = 1 Bewakoof Credit = ₹1, So you can earn many coins by playing simple Games.

4) Bewakoof B’Fun quiz answers are given below.

5) Play a game, you will get ‘Scratch Card’. Scratch that card and get Bewakoof Coins.

Bewakoof App quiz answers today

6) Play Bewakoof B’Fun SpinWin and Quizzes daily and earn Bewakoof Credit daily.

7) After earning Bewakoof Cash you can use it for doing free shopping (Bewakoof Cash is 100% usable).

B'Fun Bewakoof Trivia Of The Day Quiz Answers

Q1) Who was the first prime minister of India?

Answer: Jawaharlal Nehru

Q2) How many years are there in one Millenium?

Answer: 1000

Q3) Who was the first man to walk on the moon?

Answer: Neil Armstrong

Q4) Which way is anti-clockwise, left or right?

Answer: Left

Q5) How many equal sides does an isosceles triangle have?

Answer: 2

B'Fun Bewakoof Fully Filmy Quiz Answers

Q1) “Which movie is this popular line from: “Dosti ka ek usool hai madam no sorry, no thank you.”

Answer: Maine Pyar Kiya

Q2) In the movie Kahaani, which Indian city does Vidya Bagchi visit in order to search for her missing husband?

Answer: Kolkata

Q3) Finish the quote from Om Shanti Om: “Ek chutki sindoor ki keemat, tum kya jaano ?”

Answer: Ramesh Babu

Q4) What is the name of this character from the movie Omkara?

Answer: Langda

Q5) In Jab We Met, what is the name of Geet’s cousin?

Answer: Roop

B'Fun Bewakoof Guess the Pic Quiz Answers

Q1) Guess the food chain by connecting the emojis

Answer: Burger King

Q2) Guess the food chain by connecting the emojis

Answer: Pizza Hut

Q3) Guess the food chain by connecting the emojis

Answer: Subway

Q4) Guess the food chain by connecting the emojis

Answer: Taco Bell

Q5) Guess the food chain by connecting the emojis

Answer: Starbucks

B'Fun Bewakoof Sports Nerd Quiz Answers

Q1) What is the largest cricket stadium in the world?

Answer: Narendra Modi Stadium

Q2) Who did England beat in the final of the 2019 Cricket World Cup?

Answer: New Zealand

Q3) Which fast bowler has taken the most test wickets?

Answer: James Anderson

Q4) Which Australian player has scored the most test runs?

Answer: Ricky Ponting

Q5) Who is the only batsman to record 400 runs in an international Test match?

Answer: Brian Lara