B'Fun Bewakoof Quiz Answers Today: 6th November

B'Fun Bewakoof Quiz Answers Today

B’Fun Bewakoof Quiz Answers for today 6th November: Play B’Fun games, earn bewakoof coins or credits, discount vouchers, and do free shopping.

You can find different games on bewakoof app under B’fun- Play, Earn, Shop section. You can play these games for free and can stand a chance to win bewakoof coins or credits, discount vouchers, etc.

B’Fun Games: Spin it to win it, Diwali quiz, fully filmy quiz, guess the pic quiz, cricket-crazy quiz, how’s your memory game, Scratch Karo rewards jeeto and hit the slot.

Bewakoof quiz all answers are given below. Take the quiz now and give bewakoof app quiz answer correctly and earn credit points.

B'Fun Bewakoof Diwali Quiz Answers

Q1) Diwali celebrates which victory?

Answer: Good over evil

Q2) What activity do people do just before Diwali in order to prepare for the arrival of the goddess Lakshmi?

Answer: Clean their houses

Q3) Celebrations carry on until the fifth day when a special feast called Bhai Dooj is observed. Who is this feast for?

Answer: Brothers

Q4) Diwali honors the Hindu goddess Lakshmi. What is Lakshmi the goddess of?

Answer: Wealth

Q5) What do you traditionally eat at Diwali?

Answer: Sweets

B'Fun Bewakoof Fully Filmy Quiz Answers

Q1) Which movie is this still from?

Answer: Tees Maar Khan

Q2) And finally, complete this groundbreaking lyric from the movie Hum Saath Saath Hain: “ABCDEFGHIJKLMNOP

Answer: QRSTUVWXYZ

Q3) In Jab We Met, what is the name of Geet’s cousin?

Answer: Roop

Q4) In the movie Piku, what does Amitabh Bachchan’s character (Bhashkor Banerjee) suffer from?

Answer: Chronic Constipation

Q5) In which of the following film did Nawazuddin Siddiqui plays the role of a news reporter?

Answer: Bajrangi Bhaijaan

B'Fun Bewakoof Guess the Pic Answers Quiz Answers

Q1) Guess the sitcom by the scene

Answer: Shararat

Q2) Guess the sitcom by the scene

Answer: Sonpari

Q3) Guess the sitcom by the scene

Answer: Khichdi

Q4) Guess the sitcom by the scene

Answer: Shaka Laka Boom Boom

Q5) Guess the sitcom by the scene

Answer: Vikram-Betal

B'Fun Bewakoof Cricket Crazy Answers Quiz Answers

Q1) Who among the following Cricketer has been chosen for ICC Best Cricketer of the Year 2019?

Answer: Ben Stokes (England)

Q2) The Brabourne Cricket Stadium is situated in the Indian State of?

Answer: Maharashtra

Q3) Who was the captain of the Mumbai Indians in IPL 2021?

Answer: Rohit Sharma

Q4) Who among the following is the highest wicket taker in all formats of cricket?

Answer: M Muralitharan

Q5) Which cricketer had scored fastest century in ODI cricket?

Answer: AB de Villiers