Amazon December Edition Pictionary Quiz Answers: Win 50000

Amazon December Edition Pictionary Quiz Answers Today

Funzone Amazon December Edition Pictionary Quiz Answers,  December Edition Spin & Win Answers, Indian Navy Day Quiz Answers, etc.

Play all Funzone Amazon quizzes and get a chance to win exciting prizes like iPhone, ₹25000, Lenovo gaming laptop, etc.

All Funzone Amazon Quiz Answers are given below, scroll page to see all Amazon quiz answers.

You will get all the latest Amazon quiz answers as well as Flipkart video quiz answers here on paisawasooldeal.in

How to play Amazon Funzone Quiz?

1) Download the Amazon app on your mobile phone from the play store.

2) Sign in to the Amazon app and click on the search icon and search ‘Funzone’.

3) You will get all Amazon Funzone live quizzes. Participate & win prizes.

4) Funzone Quiz Answers are given below, scroll the page.

Note:You can play Amazon Funzone Quiz only on the Amazon App

December Edition Pictionary Quiz Answers: Win ₹50000

Q1) What’s the Pictionary of this dog’s breed, that’s been trending on the internet?

Answer: Shiba Inu

Q2) He is the Founder of SpaceX and also known as Technoking of Tesla Company.

Answer: Elon Musk

Q3) She is an Indian boxer, politician, and incumbent Member of Parliament, Rajya Sabha

Answer: Mary Kom

Q4) He is an American Actor and he is best known for his roles in Showtime Series “Dexter”

Answer: Michael C. Hall

Q5) She is a retired Indian track and field athlete. She is often called the “queen of Indian track and field”

Answer: PT Usha

December Edition Spin & Win Quiz Answers: Win iPhone

Q1) What is the square root of “4”?

Answer: 2

December Edition Quiz Answers: Win ₹25000

Q1) What is the birthstone for December?

Answer: Turquoise

Q2) When the National Energy Conservation Day has observed?

Answer: 14th December

Q3) If you are born on December 22-31, what zodiac sign are you?

Answer: Capricorn

Q4) Which number month of the year was December originally in the Roman calendar?

Answer: 10th

Q5) When the Indian Navy Day has observed?

Answer: 4th December

December Edition Jackpot Quiz Answers: Win Lenovo Laptop

Q1) Which of the following holiday does not occur in December?

Answer: Saint Nicholas Day

Indian Navy Day Quiz Answers: Win 50000

Q1) When was the Indian Navy founded?

Answer: 1950

Q2) What was the former name given to Indian Navy?

Answer: Royal Indian Navy

Q3) Which of these is the current Chief of the Naval Staff?

Answer: Karambir Singh

Q4) Which of these is a rank in Indian Navy?

Answer: Admiral

Q5) At which of the following places is the headquarters of a Naval Command NOT located?

Answer: Goa

Fashion Edition Spin & Win Quiz Answers: Win Fossil Watch

Q1) The “Big Four” fashion capitals of the 21st century include New York, London, Paris, and _____?

Answer: Millan

Funzone Sudoku Quiz Answers: Win 30000

Q1) Solve The Sudoku. Select the right image for the Sudoku.

Answer: Image A

Q2) Solve The Sudoku. Select the right image for the Sudoku.

Answer: Image A

Q3) Solve The Sudoku. Select the right image for the Sudoku.

Answer: Image C

Q4) Solve The Sudoku. Select the right image for the Sudoku.

Answer: Image D

Q5) Solve The Sudoku. Select the right image for the Sudoku.

Answer: Image A

Alexa Built In Smartphones Quiz Answers: Win 10000

Q1) Which of the following phones have Alexa built-in?

Answer: All of the above

Q2) In which language(s) can you interact with Alexa?

Answer: English & Hindi

Q3) How much would it cost for you to use Alexa on Alexa built-in smartphone?

Answer: Nothing, its absolutely free.

Q4) What can Alexa help you with?

Answer: All of the above

Q5) Alexa built-in phones give you Hands-free access to Alexa. What do you think is Alexa Hands-free?

Answer: Use Alexa through Voice without touching the Phone

Q6) Did you know you can use Alexa through tapping on Alexa App on any smartphone. Question-What is Alexa’s favorite fruit? Download the Alexa App on your phone and just Ask Alexa for this answer!

Answer: Grapes

Redmi Note 11T 5G Quiz Answers: Win Smartphone

Q1) When was the 1st Redmi Note Launched in India?

Answer: 2014

Q2) Which is the first 5G phone launched by Redmi in India?

Answer: Redmi Note 10T 5G

Q3) When will Redmi Note 11T 5G be launched in India?

Answer: 30th November

Q4) Which phone is called the “Next Gen Racer”?

Answer: Redmi Note 11T 5G

Q5) Who was the first employee of Xiaomi India?

Answer: Manu Kumar Jain

Gupt Gyaan Mini TV Quiz Answers: Win 20000

Q1) ‘Ritu’ is played by ___ in Gupt Gyaan.

Answer: Ashlesha Thakur

Q2) Gupt Gyaan showcases insecurities and fear of uncertainty in love experienced by___?

Answer: Teenagers

Q3) Vishesh Bansal appeared as______ in Gupt Gyaan.

Answer: (A) Anuj

Q4)  Gupt Gyaan is available only on___.

Answer: Amazon mini tv

Q5) How much do I have to pay to watch Gupt Gyaan on miniTV?

Answer: It is FREE

Adulting MiniTV Quiz Answers: Win 10000

Q1) Ray’ is played by ___ in ‘Gupt Gyaan S3’.

Answer: Yashaswini Dayama

Q2) ‘Gupt Gyaan S3’ is a story about two…. their responsibilities in ___.

Answer: Mumbai

Q3) Aisha Ahmed appeared as______ in ‘Gupt Gyaan S3’.

Answer: Nikhat Rizvi

Q4) Gupt Gyaan S3′ is available only on___.

Answer: Amazon miniTV

Q5) How much do I have to pay to watch ‘Gupt Gyaan S3’ on miniTV?

Answer: It is FREE

Brain Teasers Puzzle Quiz Answers: Win 50000

Q1) Find the missing piece to complete the puzzle.

Answer: Image C

Q2) Find the missing piece to complete the puzzle.

Answer: Image A

Q3) Find the missing piece to complete the puzzle.

Answer: Image C

Q4) Find the missing piece to complete the puzzle.

Answer: Image B

Q5) Find the missing piece to complete the puzzle.

Answer: Image C

General Knowledge Edition Quiz Answers: Win 25000

Q1) Which one is the smallest Ocean in the World?

Answer: Arctic

Q2) India’s First Food Museum has been launched in which state?

Answer: Tamil Nadu

Q3) Who was the first Prime Minister of India?

Answer: Pandit Jawaharlal Nehru

Q4) Which Country is known as the ‘Land Of Rising Sun’?

Answer: Japan

Q5) Who has been appointed as the new Chairman of the ICC Men’s Cricket Committee?

Answer: Sourav Ganguly

Business Extra Savings Quiz Answers: Win 25000

Q1) Does Amazon Business provides free registration?

Answer: Yes

Cricket Edition Pictionary Quiz Answers: Win 20000

Q1) Guess this player who became the first batsman to cross 10,000 runs in tests?

Answer: Sunil Gavaskar

Q2) Cricket Edition Pictionary the trophy awarded in the below test series?

Answer: Border-Gavaskar Trophy

Q3) The following book is also known as?

Answer: Bible of Cricket

Q4) At which age did this batsman started his international cricketing career?

Answer: 16

Q5) Who was the first captain of Indian Test team?

Answer: C K Nayudu

Funzone Puzzle Quiz Answers: Win 15000

Q1) Solve this puzzle by selecting the correct image.

Answer: Image 1

Q2) Solve this puzzle by selecting the correct image.

Answer: Image 4

Q3) Solve this puzzle by selecting the correct image.

Answer: Image 3

Q4) Solve this puzzle by selecting the correct image.

Answer: Image 2

Q5) Solve this puzzle by selecting the correct image.

Answer: Image 4

Details of the contest and How to enter: 

1) This Contest will remain live for a particular period of time.

2) In order to be eligible for the contest, during the contest period you must sign in to or sign-up from an account on Amazon.in App.

3) Once you have signed in to Amazon App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire contest period.

4) Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

5) The draw of lots will be carried out during the contest period for the questions and a selective no of participants will be declared as winners by a random draw of lots.

6) The declared winner(s) will be eligible for winning exclusive offers under this contest only.

Terms And Conditions:

1) This contest is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited.

2) Please read these terms and conditions before entering the Contest.

3) You agree that, by participating in this contest, you will be bound by these terms and conditions and you acknowledge and agree that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below.

4) These terms and conditions are in addition to the Amazon.in Conditions of Use and Privacy Notice to which you agree by using the mobile application of www.amazon.in.

5) To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these terms and conditions; these T&Cs will prevail with respect to the Contest only.

6) For the purposes of these terms and conditions, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

Eligibility:

You need to fulfill the following eligibility criteria to enter the Contest:

1) You should be an individual legal resident of the Republic of India

2) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in

3) You have a billing address within the territory of India

4) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest

5) You should enter this Contest through the mobile application of www.amazon.in

6) You should have a valid proof of identity and age in the form of a copy of PAN Card / Driving License / Voter ID / Indian passport.

7) Employees of Amazon, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and Amazon’s affiliates, advisors, and advertising / contest agencies are not eligible to enter the Contest.