All Flipkart Quiz Answers Today: 9 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 9 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

9th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 9 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E147: I’m Lovin It

Q1: Which of these places is not a hill station?

Answer 1: Varanasi

Q2: Sodium Chloride is the chemical name of which of these everyday products?

Answer 2: Salt

Q3: Colonel Sanders the founders of which of these companies is also seen on its logo?

Answer 3: KFC

Q4: After which freedom fighter is the electric locomotive unit of the Indian Railways at Asansol in West Bengal named?

Answer 4: Chittaranjan Das

Q5: Books like Arundhati Roy’s The God of Small Things and Aravind Adiga’s The White Tiger has won which of these prestigious awards?

Answer 5: Booker Prize

Q6: A kilogram is a unit of weight that is equal to how many grams?

Answer 6: 1000

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 9 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E362: Bolo Zubaan Kesari

Q1) Dia Mirza won the miss world title in the year 2000?

Answer: Fake

Q2) Yusuf Pathan holds the record for scoring the fastest half century in IPL?

Answer: Not fake

Q3) Kesar is a variety of mango?

Answer: Not fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 9 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E26: Dil Garden Garden Hogaya

Q1) What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Chemistry

Q2) What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Village 

Q3) What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Park

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 9 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E217: French Coffee Maker

Q1) What is the MRP of Flipkart perfect home’s wood tv entertainment unit?

Answer: 11200

Q2) Is the MRP of Wonderchef french press coffee maker greater than or less than rs 1500?

Answer: Less than rs 1500

Q3) Does the hardware Calisto 7l water purifier have a uv+ro+uf filter

Answer: Yes

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 9 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E18: The Manner Of Death

Q1: How did she die?

Answer: Murder

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen