All Flipkart Quiz Answers Today: 8 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 8 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

8th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 8 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E146: Nazrein Garam Masala

Q1) Which movie’s sequel starring Saif Ali Khan and Rani Mukerji has released in November 2021?

Answer: Bunty aur Babli

Q2) Which of these games involves hitting a stack of stones with a ball?

Answer: Pitthu

Q3) Shinzo Abe the ex-PM of which country got the Padma Vibhushan award in 2021?

Answer: Japan

Q4) The first episode of a TV series is called by what name this is same as a profession?

Answer: Pilot

Q5) Who painted the Mona Lisa?

Answer: Leonardo da Vinci

Q6) Which Cartoon Network character had his own laboratory?

Answer: Dexter

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 8 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E361: Shetty Anna In Hollywood?

Q1) Aditya Chopra and Karan johar are first cousins?

Answer: Not fake

Q2) International cricket coach and cricketer Bob Woolmer was born in Kanpur

Answer: Not fake

Q3)  Suniel Shetty has also acted in Hollywood film

Answer: Not fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 8 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E25: Holiday In Heaven

Q1) What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Mask

Q2) What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Paris

Q3) What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Catch

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 8 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E216: Water Purifier

Q1) Slide to guess the MRP of Asus TUF Gaming Laptop.

Answer: 1,15,990

Q2) Is the MRP of Pureit by HUL 8 L Water Purifier greater than or less than ₹15000?

Answer: Greater than 15000

Q3) Does the Motorola Fully Automatic Air Conditioner come with auto adjust temperature feature?

Answer: yes

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 8 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E17: The Snake Bite

Q1: Who is the killer?

Answer: Shiv S

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen