All Flipkart Quiz Answers Today: 7th November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 7th November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

7th November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 7th November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E330: Butter Fruit Avocado

Q1: Wi-Fi stands for Wireless Functioning.

Answer 1: Fake

Q2: Peepal tree shouldn’t be planted inside a house.

Answer 2: Not Fake

Q3: Butter fruit and Avocado are the same fruit.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 7th November

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E59: Tollywood Or Bollywood?

Q1: Where do people like to go out and eat?

Answer 1: (A) Different Restaurant

Q2: What percent of people think film awards are fixed?

Answer 2: (B) 60-70%

Q3: Do people enjoy watching hindi dubbed south indian movies on tv?

Answer 3: (A) Yes

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 7th November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E185: DSLR Camera

Q1: Is the MRP of Seagate 2 TB External Solid State Drive greater than or less than 16999?

Answer 1: Greater Than 16999

Q2: What is the MRP of Bronx Advance Table Tennis Table?

Answer 2: 34999 Rs

Q3: Fill in the missing digits. The MRP of Canon EOS 7D DSLR Camera is 1___9_.

Answer 3: 124995 Rs

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 7th November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E115: The King Of Football

Q1) ‘Penalty corner’ is a term associated with which sport?

Answer: Hockey

Q2) Which is the Covid monitoring app developed by the Indian Government?

Answer: Arogya Setu

Q3) Which of these films does not have a sequel?

Answer: Swadesh

Q4) A bracelet is a piece of jewelry worn on which part of the body?

Answer: Wrist

Q5) Which of these is not an insect?

Answer: Spider (Image 3)

Q6) Which country does Cristiano Ronaldo represent in football?

Answer: Portugal

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 7th November

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E23: Men Or Mechanics

Q1: What % of men believe that women feel happy only when they are given materialistic things?

Answer 1: 50%

Q2: What % of people feel uncomfortable seeing a woman breastfeed in public?

Answer 2: 50%

Q3: What % of people believe that men are responsible for handling all technical repair and maintenance within the house?

Answer 3: 80%