All Flipkart Quiz Answers Today: 7th December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 7th December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

7th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 7th December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E145: Kashmir To Kanyakumari

Q1: India lost the 2014 T20 World Cup final to which country?

Answer 1: Shri Lanka 

Q2: The old name of which South Indian place was Cape Comorin?

Answer 2: Kanyakumari

Q3: Which hills get their name due to violet-blue flowers?

Answer 3: Nilgiri

Q4: Which of these is not a cricket fantasy league app?

Answer 4:  Espn Cricinfo 

Q5: Ranveer Singh plays the role of Murad in which film?

Answer 5: Gully Boy (option 4)

Q6: Which of these special train tours was launched in Delhi in November 2021?

Answer 6: Shri Ramayana Yatra

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 7th December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E360: Masala Maar Ke

Q1: The second most spoken language of Nepal is Maithili.

Answer 1: Not Fake

Q2: The starfish does not have a brain.

Answer: Not Fake

Q3: The mustard seed is the smallest Indian spice.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 7th December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E24: Feel The Rhythm

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 1: Watch

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 2: Headphone

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 3: Mirror

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 7th December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E215: Window Air Cooler

Q1: Which of these product comes under the budget of ₹20000?

Answer 1: LG Wireless Bluetooth Soundbar

Q2: What is the MRP of Brize 250 L Window Air Cooler?

Answer 2: 60000 Rs

Q3: The MRP of Ada Bamboo Coat Clothing Suitcase Rack is ₹6790.

Answer 3: False

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 7th December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E16: The Paper Thin Cuts

Q1: Who is the killer?

Answer: Sulaiman S

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen