All Flipkart Quiz Answers Today: 6th November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 6th November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

6th November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 6th November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E329: Lettuce Sunflowers

Q1: Lettuce is a member of the sunflower family.

Answer 1: Not Fake

Q2: A vaccine exists for malaria.

Answer 2: Fake

Q3: Ratan tata is a pilot himself.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 6th November

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E58: YouTube Vs Games 

Q1: What kind of lighting do people prefer in a room?

Answer 1: (A) Yellow Lights

Q2: What do kids prefer to do?

Answer 2: (B) Watch Youtube

Q3: Which hairstyle suits more on women?

Answer 3: (B) Hair Open

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 6th November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E184: Crystal 4K TV

Q1: The Samsung crystal 4k pro-led smart tv works on which operating system?

Answer 1: (A) Tizen

Q2: What are the combined MRP of Artesia Sheesham wood bedside table and Chitra furniture bedside table?

Answer 2: (B) 12498

Q3: Forever 21 was founded in which year?

Answer 3: (A) 1984

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 6th November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E114: The Superheroes

Q1: The brand’s big bazaar and central are owned by which company?

Answer 1: (B) Future Group 

Q2: What does the LPG in an LPG cylinder stand for?

Answer 2: (B) Liquified Petr

Q3: Ganesh Acharya is a popular name in which category in Bollywood?

Answer 3: (C) Choreography

Q4: Manpreet Singh is the captain of India in which sport as of September 2021?

Answer 4: (B) Hockey

Q5: Who is the only actor to have hosted KBC in Hindi other than Amitabh Bachchan?

Answer 5: (C) SRK

Q6: Which of these superheroes is not part of the Avengers?

Answer 6: (A) Superman

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 6th November

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E22: Jay Gets Frustrated

Q1: What % of men scratch their body parts in public?

Answer 1: 50%

Q2: What % of men believe that they call the shots in a maritial relationship

Answer 2: 80%

Q3: What % of women believe that they are much better at bargaining then thier partners

Answer 3: 70