All Flipkart Quiz Answers Today: 6th December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 6th December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

6th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 6th December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E144: Bollywood Ki Haseena

Q1: Which of these places was named after a real person?

Answer 1: Jamshedpur

Q2: Which newspaper was originally called The Bombay Times and Journal of Commerce?

Answer 2: The Times of India

Q3: SBI opened which floating facility in Dal lake – Srinagar?

Answer 3: ATM

Q4: Who ended their tenure as the coach of the Indian men’s cricket team in 2021?

Answer 4: Ravi S

Q5: Sudarsan Pattnaik is an Indian artist who uses what material to create his sculptures?

Answer 5: Sand

Q6: Which actress made her debut with the movie Rockstar?

Answer 6: Nargis S

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 6th December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E359: The Wall Of Cricket

Q1: Cricketer Rahul Dravid has never received the prestigious Khel Ratna award

Answer 1: Not Fake

Q2: Dalmatians are born without spots

Answer 2: Not Fake

Q3: Battle of Buxar 1764 marked the beginning of British rule in India

Answer 3: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 6th December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E23: Who’s That Girl

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 1: DEEPIKA

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 2: PIE

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 3: SMELL

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 6th December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E214: Grooming Kit

Q1: what is the MRP of the man company charcoal grooming kit?

Answer 1: 2695 Rs

Q2: What is the combined MRP of global desi women trousers and global deis embroidered women white top?

Answer 2: 4498 Rs

Q3: Fill in the missing digits the MRP of havells travel lite electric kettle is 1-6

Answer 3: 16540 Rs

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 6th December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E15: The Scream Of Death

Q1: Who is the killer?

Answer: D. B. Pawar

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen