All Flipkart Quiz Answers Today: 5th November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 5th November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

5th November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 5th November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E328: Peaches of Georgia

Q1: Apples and peaches are members of the rose family.

Answer 1:Not Fake

Q2: Virat Kohli is the only Indian player to score a century in a World Cup debut.

Answer 2: Not Fake

Q3: Giraffes keep growing until they die.

Answer 3: Fake

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 5th November

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E57: Gossip Sunogay?

Q1: Are people scared of darkness?

Answer 1: (B) No

Q2: What percent of people can fall asleep anywhere?

Answer 2: (A) 50-60%

Q3: Who do people gossip more with?

Answer 3: (A) Colleague

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 5th November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E183: Spyder Home Decor

Q1: What is the battery life of sony noise cancellation enabling Bluetooth headset?

Answer 1: (B) 30 Hours

Q2: Is the MRP of spyder home decor swing chair greater than or less than 12340?

Answer 2: (A) Greater Than 12340 Rs

Q3: Slide to guess the MRP of Thrustmaster 5300 motion controller?

Answer 3: (C) 49999Rs

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 5th November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E113: Kapoor’s Darbar

Q1: What is the full form of ppe in PPE kits popularized in covid-19 times?

Answer 1: (A) Personal Protective Kit

Q2: Which of these is not a tea brand?

Answer 2: (B) Yakult

Q3: What are the wireless earplugs made by apple called?

Answer 3: (B) Airpods

Q4: Ustad Amjad Ali Khan is a legend in playing which instrument?

Answer 4: (C) Sarod

Q5: The umpire Kumar dharmasena is from which country?

Answer 5: (C) Srilanka

Q6: Who played the role of childhood Raj Kapoor in Mera Naam joker?

Answer 6: (B) Rishi Kapoor

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 5th November

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E21: Homophobia 

Q1: What % of men feel that women take away their personal space in a relationship?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people feel that women holding hands is a sign of friendship but men doing the same men they are gay?

Answer 2: 60%

Q3: What % of people run away after seeing the girl. boy on their first date?

Answer 3: 60%