All Flipkart Quiz Answers Today: 5th December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 5th December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

5th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 5th December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E143: Daag Acha Hai

Q1: What do u in USB stands for?

Answer 1:  Universal

Q2: Daag ache hai is the tagline of which brand?

Answer 2: Surf Excel

Q3: Which of these actors has not appeared in a negative role in the Dhoom series?

Answer 3: Akshay Kumar

Q4: Duty-free shops are usually found at which of these?

Answer 4: Airport

Q5: Which of these is not a unit in the metric system?

Answer 5: Pound

Q6: Vishwanathan Anand is an Indian former world champion in which sport?

Answer 6: Chess

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 5th December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E358: Apna Neta Kaisa Ho?

Q1: Jackie Shroff has been a Lok Sabha member of the Indian national congress?

Answer 1: Fake

Q2: Horses are prone to the common cold just like humans?

Answer 2: Fake

Q3: Sorav Ganguly is the only player to win four consecutive men of the match awards in odis?

Answer 3: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 5th December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E22: Fun In The Sun

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 1: Beach

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 2: Orange

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 3: Snake

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 5th December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E213: Deco Pride Crockery

Q1: What is the combined MRP of Adidas Clear Factor Running Shoes and Nike Revolution 5 Running Shoes?

Answer 1: B -6194 Rs

Q2: The MRP of Godrej Interio Slimline Metal Almirah is less than ₹25000.

Answer 2: B – FALSE

Q3: Slide to guess the MRP of Deco Pride Pack of 17.

Answer 3: C – 9060

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 5th December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E14: Murder Recorded Live

Q1: Who is the killer?

Answer: Ashtosh T

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen