All Flipkart Quiz Answers Today: 4th November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 4th November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

3rd November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 4th November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E327: Babumoshai

Q1: Kale is a fruit

Answer 1: Fake

Q2: Rajesh Khanna was born on the same day as his daughter Twinkle Khanna.

Answer 2: Not Fake

Q3: Use of alcohol-based hand sanitizers dry your hands.

Answer: Fake

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 4th November

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E56: Laptop Ya iPad?

Q1: What percent of people pretend to be sick to prolong their leave for a long weekend?

Answer 1: (A) 60-70% 

Q2: Which one do men prefer more?

Answer 2: (B) Razor

Q3: What do people prefer?

Answer 3: (B) iPad

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 4th November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E182: Entertainment Unit 

Q1: Slide to guess the MRP of LG 55 inch smart led tv.

Answer 1: (C) 219990 Rs

Q2: What display does the Apple iPhone 13 pro max offer?

Answer 2: (B) Super Retina XDR Display

Q3: The MRP of durian Alice tv entertainment unit is greater than 100000.

Answer 3: (B) False

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 4th November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E112: Sallu Bhaijaan

Q1: Which of these countries is not in Europe?

Answer 1: (D) Chile

Q2: ‘Ek baar jo maine commitment kar di uske baad toh mai apne aap ki bhi nahi sunta’ is from which famous movie?

Answer 2: (D) Wanted

Q3: International Labour Day is celebrated on which date?

Answer 3: (C) May 1

Q4: Which Indian Badminton player has won the World Championship?

Answer 4: (A) PV Sindhu

Q5: In September 2021 the Supreme Court ruled that women could apply for admission to which of these?

Answer 5: (A) National Defense

Q6: In October 2021 which country sent a crew to space to shoot a movie?

Answer 6: (B) Russia

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 4th November

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E20: Calling Out Violence 

Q1: What % of people feel that men make better friends than women?

Answer 1: 70%

Q2: What % of men believe that violence is a form of showing love towards their partner?

Answer 2: 50%

Q3: What % of people still check out their exes on social media?

Answer 3: 70%