All Flipkart Quiz Answers Today: 4th December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 4th December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

4th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 4th December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E142: I’m A Popstar

Q1: Serena Williams is a star in which sport?

Answer 1: (C) TENNIS

Q2: Magahi paan is an after-meal delicacy originating from which state?

Answer 2: (D) BIHAR

Q3: Which of these is the largest internal organ in the human body?

Answer 3: (A) LIVER

Q4: Which of these is not a percussion instrument?

Answer 4: (C) VEENA

Q5: If a team has to score 400 runs from 50 overs in a match what is the required run rate?

Answer 5: (D) 8

Q6: Which of these western musicians is a famous rapper?

Answer 6: (B) EMINEM

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 4th December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E357: Chicken Se Chikangunya?

Q1: Chickengunia spreads by consumption of chicken.

Answer 1: Fake

Q2: Late milkha Singh wife was a professional volleyball player

Answer 2: Not Fake

Q3: Maruti 800 was launched before the Hindustan ambassador.

Answer 3: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 4th December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E21: Shaktimaan Ben

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 1: AGRA

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 2: YOGA

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 3: FOOD

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 4th December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E212: Powermax Fitness

Q1: Under which price range powermax fitness manual treadmill fall

Answer 1: (A) 27000- 32000 Rs

Q2: Is the MRP of LG top loading washing machine is greater than or less than Rs 35000.

Answer 2: (A) Greater Than 35000 Rs

Q3: Q3: The MRP of the fossil analog watch is 16495.

Answer 3: (A) True

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 4th December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E13: The Granddaughter

Q1: Who is the kidnapper?

Answer: Srirupa C

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen