All Flipkart Quiz Answers Today: 3rd November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 3rd November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

3rd November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 3rd November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E326: Heroes Of The Nation

Q1: Bappi lahiri real name is alokesh

Answer 1: Not Fake

Q2: President tatrakshak medal is awarded to Indian navy officers

Answer 2: Fake

Q3: Tawang ganden namgyal lhatse is located in india

Answer 3: Not Fake

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 3rd November

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E55: Wired Ya Wireless Earphones

Q1: What kind of earphones do people prefer?

Answer 1: (B) Wireless

Q2: Do people think bullet trains are a waste of money?

Answer 2: (B) No

Q3: Do people think cigarette smoking should be completely banned in India?

Answer 3: (A) Yes

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 3rd November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E181: Garment Steamer

Q1: Is syska an Indian brand?

Answer 1: (A) Yes

Q2: Is the mrp of smeg 1500 w toaster greater than or less 10000?

Answer 2: (A) Greater Than 10000

Q3: What is the MRP of inalasa steamer garment streamer

Answer 3: (A) 3995 Rs

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 3rd November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E111: Earth Ki Galaxy!

Q1: Which smartphone company has the galaxy series?

Answer 1: (C) Samsung

Q2: The city of Kolhapur is famous for which of these?

Answer 2: (A) Chappal

Q3: Which sport is played with the help of a bat?

Answer 3: (C) Baseball

Q4: The iconic dialogue mere pass maa hai is from which movie?

Answer 4: (C) Deewar

Q5: The amazon river flows in which continent?

Answer 5: (A) South Africa

Q6: Wrong is a fashion brand co-created by which cricketer?

Answer 6: (B) Virat Kolhi

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 3rd November

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E19: Devoleena’s Secret

Q1: What % of people believe men pretend to be afraid of their partners?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people feel that women misinterpret feminism?

Answer 2: 60%

Q3: What % of men prefer women with make-up?

Answer 3: 60%