All Flipkart Quiz Answers Today: 30 November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 30 November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

30 November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 30 November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E138: Videshi Cartoon

Q1: Which of these is issued by the ministry of external affairs?

Answer 1: (A) PASSPORT

Q2: Anime is a form of cartoons of which country?

Answer 2: (A) JAPAN

Q3: In cricket what is a fast full toss above the waist called?

Answer 3: (C) BEAMER

Q4: India observes anti-terrorism day on May 21 st on the death anniversary of which Indian pm?

Answer 4: (B) RAJIV GANDHI

Q5: Recipients of the 2021 Nobel peace prize maria Tessa and Dmitri muratov belong to which of these professions?

Answer 5: (A) JOURNALIST

Q6: After which former Indian prime minister is the airport at the Lucknow named?

Answer 6: (A) CHARN SINGH

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 30 November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E353: Kasauti Zindagi Kay

Q1: Sandwich is named after a place in Germany.

Answer 1: Fake

Q2: A pink ribbon is usually associated with aids awareness.

Answer 2: Fake

Q3: Ekta Kapoor and Karan johar were awarded the Padma Bhushan in Nov 2021.

Answer 3: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 30 November

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E17: Back To School 

Q1: What is a common word related to all of the given pictures?

Answer 1: PUNJAB

Q2: What is a common word related to all of the given pictures?

Answer 2: PAPER

Q3: What is a common word related to all of the given pictures?

Answer 3: JOKER

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 30 November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E208: Instant Camera

Q1: Which of these cameras fits under the budget of ₹13998?

Answer 1: FUJIFILM INSTAX MINI 90

Q2: Which of these cameras fits under the budget of ₹13998?

Answer 2: FALSE

Q3: Slide to guess the MRP of Woodbuzz Engineered Wood Study Table.

Answer 3: 22900 Rs

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 30 November

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E9: Patient Zero

Q1: Who is the killer?

Answer: LORDS