All Flipkart Quiz Answers Today: 3rd December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 3 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

3rd December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 3rd December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E141: Fizz Ka Mazza

Q1: Which of these is a medical institute?

Answer 1: (C) AIIMS

Q2: What is the currency of most of the countries in the European Union region?

Answer 2: (D) EURO

Q3: What is the full form of the government body CBI?

Answer 3: (B) CENTRAL BUREAU

Q4: Which of these is associated with tracking records held by Indians and also the name of a soft drink?

Answer 4: (C) LIMCA

Q5: Marina is a famous beach in which Indian city?

Answer 5: (D) CHENNAI

Q6: Which of these is not a science and educational channel?

Answer 6: (B) POGO

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 3rd December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E356: The Big B Era

Q1: Sooryavanishi is a remake of Amitabh Bachan’s film sooryavansham.

Answer 1: Fake

Q2: World first airmail service started from india

.Answer 2: Not Fake

Q3: There is a place named udaipur in himachal pardesh

Answer 3: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 3rd December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E20: Train Your Brain

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 1: BIRYANI

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 2: INTERNET

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 3: OLYMPICS

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 3rd December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E211: Flipkart Fashion

Q1: What is the combined MRP of Adidas men solid black track pants and Adidas full sleeve sports jacket.

Answer 1: (B) 6798 Rs

Q2: Is the MRP of living fabric manual recliner greater than or less than Rs 5000.

Answer 2: (A) Greater Than 5000 Rs

Q3: Who is the brand ambassdor of flipkart fashion?

Answer 3: (B) ALIA BHATT

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 3rd December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E12: Exchange Principle

Q1: Who is the killer?

Answer: Nota

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen