All Flipkart Quiz Answers Today: 2nd December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 2nd December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

2nd December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 2nd December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E140: A Walk In space

Q1: Which team won the 2021 icc Men’s T20 world cup

Answer 1: (B) AUSTRALIA

Q2: Bhopal’s world-class Habibganj railway station has been renamed after which of these royalty?

Answer 2: (A) RANI KAMLAPTI

Q3: In November 2021 Wang Yaping became the first Chinese woman to do what?

Answer 3: (A) WALK IN SPACE

Q4: Which country is involved in an ongoing civil war called ‘Tigray War’?

Answer 4: (A) ETHIOPIA

Q5: Which of these is not one of the movies in Rohit Shetty’s Cop Universe?

Answer 5: (C) CHENNAI EXPRESS

Q6: Which of these is not a rank in the Indian Army?

Answer 6: (C) ADMIRAL

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 2nd December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E355: Aloo Le Lo

Q1: Jwala gutta is a professional tennis player

Answer 1: Fake

Q2: Hamleys is owned by mukesh ambani

Answer 2: Not Fake

Q3: Potato is believed to have been originated in south america

Answer 3: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 2nd December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E19: Selfie With Ben!

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 1: CAMERA

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 2: COMPUTER

Q3:What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 3: SUITCASE

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 2nd December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E210: Mounted Chimney

Q1: Is the MRP OF kaff nobelo wall ounted chimney greater than or less than rs 30000

Answer 1: GREATER THAN 30000

Q2: Fill in the missing digits the mrp of nuze i3 speed lithium ion electric cycle is 3-1

Answer 2: 38251

Q3: Slide to guess the mrp of moto headphone escaoe 800 anc

Answer 3: 9999

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 2nd December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E11: The Scent Of Death

Q1: Who’s the killer?

Answer: Ashok S

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen