All Flipkart Quiz Answers Today: 29 October 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 29 October 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

29 October Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 29 October

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E321: Sonam Canne Or Cannot

Q1: Like fingerprints, humans have unique tongue prints too

Answer 1: Not Fake

Q2: Vultures stalk living animals

Answer 2: Fake

Q3: Sonam Kapoor is the first Indian to be a part of the Cannes film festival jury

Answer 3: Fake

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 29 October

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E50: Walk: Morning Ya Evening?

Q1: What time of the day do people prefer to go for a walk?

Answer 1: (B) Evening

Q2: Who do you think is a better Bollywood father?

Answer 2: (A) Shahrukh Khan

Q3: What percent of people take home hotel toiletries at the time of checkout?

Answer 3: (A) 60-70%

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 29 October

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E176: Comfortable Slides

Q1: What is the MRP of Adidas Slides?

Answer 1: (A) 3999 Rs

Q2: The MRP of Bose Noise Cancelling Bluetooth Headset is ₹19800.

Answer 2: (B) False

Q3: Who is the brand ambassador for the brand Levi’s?

Answer 3: (A) Option 1 -Deepika

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 29 October

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E106: Mega Star Chiru

Q1: Which Telugu actor and politician is known by the name megastar?

Answer 1: Chiranjeevi

Q2: Which bank has the most number of branches in India?

Answer 2: State Bank Of India

Q3: Indeep Bakshi and Badshah have a hit song about which day of the week?

Answer 3: Saturday

Q4: What term is used if a batsman gets out on the first ball of both test innings?

Answer 4: King Pair

Q5: Which Indian PM popularized the slogan Jai jawan Jai Kisan?

Answer 5: Lal Bahadur 

Q6: After how many years do the Lok Sabha elections take place?

Answer 6: 5 Years

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 29 October

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E14: Men Don’t Cry

Q1: What % of people think that their partner patience levels have changed during lockdown

Answer 1: 70%

Q2: What % of men grew up believing that crying is womanly?

Answer 2: 60%

Q3: What % of women spend all their free time shopping online?

Answer 3: 60%