All Flipkart Quiz Answers Today: 29 November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 29 November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

29 November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 29 November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E137: Selfie Le Le Re

Q1: What is the name of the person who makes the BB Ki Vines videos?

Answer 1: (B) BHUVAN BAM

Q2: The Star Sports ad campaign for India vs Pak World Cup match in 2015 is popular by what two-word name? 

Answer 2: (A) MOUKA-MOUKA

Q3: Which color does the South African cricket team wear in ODIS?

Answer 3: (B) GREEN

Q4: What is the name for the camera feature which shoots long hours of footage in a few frames?

Answer 4: (C) TIMELAMPS

Q5: Which form of art is Pandit Birju Maharaj famous for?

Answer 5: (B) DANCING

Q6: What does ‘D’ in ‘CD’ and the second ‘D’ in ‘DVD’ stand for?

Answer 6: (D) DISC

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 29 November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E352: Tip Tip Barsa Pani

Q1: The fear of cats is called mysophobia

Answer 1: Fake

Q2: Tip tip barsa pani song originally featured in the film mohra.

Answer 2: Not Fake

Q3: Rabindranath Tagore has written the pledge usually found in school textbooks.

Answer 3: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 29 November

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E16: Anchor Bani Rapper

Q1: What is a common word related to all of the given pictures?

Answer 1: NEERAJ

Q2: What is a common word related to all of the given pictures?

Answer 2: TIGER

Q3: What is a common word related to all of the given pictures?

Answer 3: PIZZA

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 29 November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E207: External Disk Drive

Q1: The MRP of Aprodz Solid Wood Bunk Bed is greater than ₹45000.

Answer 1: (A) TRUE

Q2: What is the connectivity required for Synology Diskstation External Hard Disk Drive?

Answer 2: (B) GIGABIT ETHERNET

Q3: What is the combined MRP of Skinn by Titan Celeste Eau De Parfum and Skinn by Tital Extreme Eau De Parfum?

Answer 3: (B) 4490 Rs

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 29 November

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E8: Reappearance Of Thind

Q1: Who’s the 16th passenger?

Answer 1: Sujata S