All Flipkart Quiz Answers Today: 28 November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 28 November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

28 November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 28 November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E136: Journey Of Sabyasachi 

Q1: In which of these places is the sunburn festival held?

Answer 1: GOA

Q2: Which of these is not an Indian fashion designer?

Answer 2: REMO D’SOUZA

Q3: Which of these is not a furniture brand?

Answer 3: TVS

Q4: Which of these companies makes bedroom linens and sheets?

Answer 4: BAMBAY DIENG

Q5: Which govt campaign focuses on promoting Indian products?

Answer 5: VOCAL FOR LOCAL

Q6: A tollywood movie would be in which language

Answer 6: TELEGU

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 28 November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E351: Bunty Ki Babli

Q1: Sahaid Kapoor was a background singer for Bunty aur Babli film.

Answer 1: Fake

Q2: The minimum age to join Facebook in India is 16 year

Answer 2: Fake

Q3: Bihar is the 2nd most populous state after up

Answer 3: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 28 November

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E15: Ben Calling

Q1: What is a common word related to all of the given pictures?

Answer 1: PETROL

Q2: What is a common word related to all of the given pictures?

Answer 2: GIFT

Q3: What is a common word related to all of the given pictures?

Answer 3: PHONE

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 28 November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E206: LED Search Light

Q1: Fill in the missing digits. The MRP of Pirelli Diablo Rosso TL Rear Tyre is ₹3 1 _ _ 0.

Answer 1: 31890 Rs

Q2: Slide to guess the MRP of FOS Revolving Handheld LED Search Light. 

Answer 2: 29990 Rs

Q3: The brand Victorinox originated from which country?

Answer 3: Switzerland

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 28 November

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E7: Malini’s Fiance

Q1: Who’s the killer?

Answer 1: None