All Flipkart Quiz Answers Today: 27 November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 27 November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

27 November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 27 November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E135: Man Vs Wild

Q1: What insect gives its name to a stroke in the Olympic sport of swimming?

Answer 1: (D) BUTTERFLY

Q2: What insect gives its name to a stroke in the Olympic sport of swimming?

Answer 2: (B) SHREYA GHOSHAL

Q3: In Oct 2021 surgeons in New York successfully transplanted a kidney to a human patient from which genetically grown animal?

Answer 3: (C) PIG

Q4: Who among these has not appeared alongside Bear Grylls in his adventure shows?

Answer 4: (B) SALMAN KHAN

Q5: The script for which of these languages is not written left to right?

Answer 5: (D)ARABIC

Q6: Mirza Ghalib is the name most famous for which of these?

Answer 6: (B) POETRY

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 27 November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E350: Pardesh Jaake Pardesia 

Q1: Only four states in india with pradesh in their name

Answer 1: Fake

Q2: India has been qualified for the fifa world cup

Answer 2: Not Fake

Q3: Q3: Camels have three sets of eyelids

Answer 3: Not fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 27 November

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E14: Dhana Dhan Goal

Q1: What is a common word related to all of these picyures?

Answer: Football

Q2: What is a common word related to all of these picyures?

Answer: Pull

Q3: What is a common word related to all of these picyures?

Answer: Danger

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 27 November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E205: Water Dispenser

Q1: Which of these products comes under the budget of rs 12000?

Answer 1: (B) Voltas Water Dispenser

Q2: What is the battery runtime of the apple watch?

Answer 2: (A) 18 Hours

Q3: What is the MRP o pyramidion solid wood dining set?

Answer 3: (B) 150000 Rs

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 27 November

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E6: Kiraney Wale Ki Maut 

Q1: Who’s the killer?

Answer 1: (A) Behari