All Flipkart Quiz Answers Today: 26 November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 26 November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

26 November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 26 November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E349: Sona Kitna Sona Hai?

Q1: Skin regenerates itself almost every 28 days.

Answer 1: Not Fake

Q2: There are no active volcanoes in India.

Answer 2: Fake

Q3: Olympic gold medals are primarily made of silver.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 26 November

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E13: Lets Go Goa

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 1: SWIM

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 2: BABY

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 3: CARD

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 26 November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E204: Media Streamer

Q1: Is the MRP of Nokia media streamer Chromecast greater than or less than rs 2499?

Answer 1: (A) GREATER THAN 2499 Rs

Q2: What is the MRP of the royalist comfortable Elvi chair with table stool?

Answer 2: (A) 22999 Rs

Q3: What types of pressure indicator display does a black and decker tire air pump for care and bike have?

Answer 3: (A) LCD

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 26 November

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E5: The Athlete’s Murder

Q1: Who’s the killer?

Answer 1: None

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 26 November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E134: PM Modi In America

Q1: Which of these sportspersons is a tennis star?

Answer 1: (B) SANIA MIRZA

Q2: Which of these is not a type of pen?

Answer 2: (C) LEAD

Q3: Who played the role of James Bond in the latest Bond film No Time To Die?

Answer 3: (B) DANIAL CRAIG

Q4: Which of these world leaders is the oldest?

Answer 4: (C) JOE BIDEN 

Q5: Who among these has not been a judge on Indian Idol?

Answer 5: (D) AR REHMAN

Q6: Which of these animals is not a reptile?

Answer 6: (A) FROG