All Flipkart Quiz Answers Today: 25 November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 25 November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

25 November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 25 November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E348: The India-Pak Rivalry

Q1: Apes laugh when they are tickled.

Answer 1: Not Fake

Q2: Anna Hazare is the founder of the ‘Aam Aadmi Party.

Answer 2: Fake

Q3: India has defeated Pakistan in all matches in the ICC Cricket World Cup.

Answer 2: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 25 November

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E12: Filmy Ben

Q1: What is a common word for all of these pictures?

Answer 1: MUMBAI

Q2: What is a common word for all of these pictures?

Answer 2: HEART

Q3: What is a common word for all of these pictures?

Answer 3: TEA

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 25 November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E203: Hydraulic Bed

Q1: Is the MRP of the Samsung galaxy flip 3 5g smartphone greater than or less than rs 100000?

Answer 1: (B) Less Than 100000 Rs

Q2: What is the mrp of skagen faster smartwatch?

Answer 2: (A) 21995 Rs

Q3: Fill in the missing digits the MRP of the Godrej interior king hydraulic bed is 114?

Answer 3: 114637

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 25 November

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E4: Air In The Heart

Q1: Who’s the killer?

Answer: Roma D

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 25 November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E133: Meri Pant Bhi Sexy

Q1: Which of these is not present inside a mobile?

Answer 1: (B) SELFIE STICK

Q2: Which clothing brand has a crocodile as its a logo?

Answer 2: (A) LACOSTE

Q3: Chinos are what type of garment?

Answer 3: (B) PANTS

Q4: What does the t in std stand for in regards to telephone?

Answer 4: (B) TRUNK

Q5: Which accessory is most famously made from pashmina?

Answer 5: (B) SHAWL

Q6: How do we better know player unknown’s battlegrounds?

Answer 6: (C) PUBG