All Flipkart Quiz Answers Today: 25 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 25 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

25 December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 25 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E163: Hacking Ka Zamana 

Q1: Wolf/Jackal and the Fox all belong to which of these families?

Answer 1: (A) Dod

Q2: Gaining unauthorized access to data in a computer is known by which of these terms?

Answer 2: (A) Hacking

Q3: A doctor takes your radial pulse by feeling what part of the body?

Answer 3: (B) Wrist

Q4: In sericulture which of these is usually fed to silkworms?

Answer 4: (B) Mulberry Leaves

Q5: Which Indian state has the world’s highest post office?

Answer 5: (A) Himachal Pradesh

Q6: In the acronym ‘LASER’ what does ‘L’ stand for?

Answer 6: (B) Light

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 25 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E378: Hohoho Merry Christmas

Q1: Anakonda the largest snake in the world.

Answer: Not Fake

Q2:  Shakira to be dancing in first Bollywood film om Shanti om

Answer: Not Fake

Q3: Chess was invented in India?

Answer: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 25 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E42: Santa Banta

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Tree

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Station

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Christmas

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 25 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E233: Merry Christmas 

Q1: Under which price range does the Blue Star Split Inverter AC fall?

Answer: Rs.61,000 – 71,000

Q2: Which of these product comes under the budget of ₹50000?

Answer: Mi 5X Ultra HD Android TV

Q3: Slide to guess the MRP of Flipkart Pefect Homes Fabric Manual Recliner.

Answer: 99997

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 25 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E34: Don’t Judge Me

Q1: Who is the killer?

Answer: Dharamveer K

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen