All Flipkart Quiz Answers Today: 24 November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 24 November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

24 November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 24 November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E347: The Ludo King

Q1: ‘Pachisi’ is the ancient name for Ludo.

Answer 1: Not Fake

Q2: The Internet Explorer browser has been discontinued from 2021.

Answer 2: Not Fake

Q3: Guru Nanak is considered to be the founder of Sikhism.

Answer 3: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 24 November

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E11: Selfies Out Reels In

Q1: What is a common word for all of these pictures?

Answer 1: BOOKS

Q2: What is a common word for all of these pictures?

Answer 2: FLY

Q3: What is a common word for all of these pictures?

Answer 3: FAMILY

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 24 November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E202: Realme Smartphone

Q1: The realme c21 y smartphone works on which processor?

Answer 1: (A) Unisoc T610 

Q2: What is the MRP of Flipkart’s perfect home’s fiber office?

Answer 2: (A) 18999 Rs

Q3: Is the MRP of Yamaha Bluetooth home theatre greater than or less than rs 50000?

Answer 3: (A) Greater Than 50,000 Rs

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 24 November

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E3: No Demand For Ransom

Q1: Who is the killer?

Answer 1: (D) Kuljit B (Time: 11:20)

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 24 November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E132: Bird, But Not A Bird!

Q1: Which of these birds is an expert swimmer?

Answer 1: (B) Penguin

Q2: What color is the Ashoka Chakra present on the Indian national flag?

Answer 2: (A) Navy Blue

Q3: How many pens are there in a box of three dozen pens?

Answer 3: (C) 36

Q4: Which of these cities was planned by the architect Vidyadhar Bhattacharya?

Answer 4: (A) Jaipur

Q5: In which of these body parts can you find the smallest bone in the human body?

Answer 5: (D) Ear

Q6: In what month of the year is Dalit History Month observed?

Answer 6: (D) April