All Flipkart Quiz Answers Today: 24 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 24 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

24 December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 24 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E162: Mughal E Azam 

Q1: What type of animal is Baloo in the Jungle Book?

Answer 1: Bear

Q2: One of the first cases of which Covid variant was discovered in South Africa?

Answer 2: Omicron

Q3: In the 1960 historical epic ‘Mughal e Azam’ Anarkali’s charcater was played by which actress?

Answer 3: Madhubala

Q4: Which cricketer is the first to cross 3000 runs in T201 cricket?

Answer 4: Virat Kohli

Q5: Which is the second largest country in the world by area?

Answer 5: Canada

Q6: COP26 was a conference that addresed what global crisis?

Answer 6: Climate Crises

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 24 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E377: Shah Rukh Khan Statue

Q1: Major Dhyan Chand has a statue in Austria.

Answer: Not Fake

Q2: Shah Rukh Khan is the first Bollywood actor to have a Madame Tussauds statue created.

Answer: Fake

Q3: Ostrich is the tallest bird in the world.

Answer: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 24 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E41: Lights Camera Action 

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Badminton

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Rock

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Dubai

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 24 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E232: Squash Racquet 

Q1: Is the MRP of Samsung Galaxy Z Flip Smartphone greater than or less than ₹100000?

Answer: Less Than 100000

Q2: Slide to guess the MRP of Technifibre Carboflex 125-S Squash Racquet.

Answer: 12499 Rs

Q3: Does Lenovo Ideapad Slim3 Laptop have a backlit keyboard?

Answer: Yes

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 24 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E33: I Will Miss You 

Q1: Who is the killer?

Answer: Natural Death 

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen