All Flipkart Quiz Answers Today: 23 November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 23 November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

23 November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 23 November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E346: Street Dancer

Q1: Humans have an equal number of bones & muscles in their bodies.

Answer 1: Fake

Q2: Engineer’s Day is celebrated on Sir C.V Raman’s birthday in India.

Answer 2: Fake

Q3: Remo D’souza has directed three films with Varun Dhawan playing the lead role.

Answer 3: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 23 November

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E10: Ben Ki Stories

Q1: What is a common word for all of these pictures?

Answer 1: Chess

Q2: What is a common word for all of these pictures?

Answer 2: Train

Q3: What is a common word for all of these pictures?

Answer 3: Delhi

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 23 November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E201: Premium Knives Set

Q1: The MRP of Victorinox stainless steel knives set is 77930

Answer: True

Q2: Slide to guess the MRP of deewan sons greenhouse sheet tent

Answer: 19500 Rs

Q3: What product am I?

Answer: AKSHAR A1 TABLA

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 23 November

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E2: Death By Chocolate

Q1) Who is the killer?

Answer: (B) Shruti M

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 23 November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E131: The Diamond Shill

Q1: Which of these is not a toothpaste brand?

Answer 1: (B) BOROLINE

Q2: Arjun and Sara are the names of which cricketer’s children?

Answer 2: (C) SACHIN TENDULKAR

Q3: Nelson Mandela was a leader from which country?

Answer 3: (B) SOUTH AFRICA

Q4: Which of these countries does not have Arabic as an official language?

Answer 4: (D) INDONESIA

Q5: Which is the primary item used to make Kurkure?

Answer 5: (C) CORN

Q6: Which of these is usually printed with a 9×9 grid?

Answer 6: (A) SUDOKU