All Flipkart Quiz Answers Today: 22 November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 22 November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

22 November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 22 November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E345: India In Poland?

Q1: In India the driver seat of the car is always on right

Answer 1: Not Fake

Q2: A city square in poland is named after harivansh rai bachchan

Answer 2: Not Fake

Q3: India share its longest international land border with Bangladesh

Answer 3: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 22 November

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E9: Benafsha Ke Dil Ka Rasta

Q1: What is a common word for all of these pictures?

Answer 1: MOUSE

Q2: What is a common word for all of these pictures?

Answer 2: HOCKEY

Q3: What is a common word for all of these pictures?

Answer 3: LIGHT

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 22 November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E200: Electric Cycle

Q1: Slide to guess the MRP of rode complete studio kit with microphone?

Answer 1: (B) 39700 Rs

Q2: Does the bosch frost-free refrigerator have an auto-defrost feature?

Answer 2: (A) Yes

Q3: Fill in the missing digits the MRP of qubit 7 gear lithium ion electric cycle is 7-0

Answer 3: 73490 Rs

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 22 November

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E1: The Escape

Q1: Who helped Karmath thind to escape?

Answer: (Time 15:00) E- None of the above

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 22 November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E130: PUBG vs GTA

Q1: A cummerbund is worn around which part of the body?

Answer 1: (C) WAIST

Q2: Which of these is not a type of bed?

Answer 2: (D) LOUNGER

Q3: Which of these is not a phone charging connector?

Answer 3: (C) HDMI

Q4: Which of these is a type of jacket?

Answer 4: (D) BOMBER

Q5: Which of these heels shares its name with a knife?

Answer 5: (A) STILETTOS

Q6: San Andreas is part of which of these gaming series?

Answer 6: (B) GTA