All Flipkart Quiz Answers Today: 22 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 22 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

22 December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 22 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E160: The Queen Of Bollywood

Q1: Which Mughal emperor built the ‘Bibi Ka Maqbara’ for his deceased wife in an attempt to outshine his father’s masterpiece?

Answer 1: Aurangzeb

Q2: Jeetan Patel/Dipak Patel and Ajaz Patel have been a part of which country’s cricket team?

Answer 2: New Zealand

Q3: Which company’s mascot ‘Gattu’ was created by renowned cartoonist R.K. Laxman?

Answer 3: Asian Paint

Q4: Which snow-capped volcano is the highest peak in the continent of Africa?

Answer 4: Mt Kilimanjaro

Q5: In the 2019 film Panga the character of Kangana Ranaut is a world champion in which sport?

Answer 5: Kabbadi

Q6: Who took oath as the 16th Chief Minister of Punjab in September 2021

Answer 6: Option 3 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 22 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E375: Flying Sikh

Q1: Frogs are the tiniest animal with a backbone?

Answer: Not Fake

Q2: late Milka Singh was given the title flying Sikh by the president of Pakistan?

Answer: Not Fake

Q3: Halleys comet cannot be seen more than twice in one lifetime?

Answer: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 22 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E39: Breakup Playlist

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Parachute

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Window

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Ship

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 22 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E230: Wringer Trolley

Q1: Is the mrp of maharaja whiteline juicer miser grinder greater than or less than rs 5000?

Answer: Less than rs 5000

Q2: What is the mrp of samsug 198 l direct cool referigerator?

Answer: 30,000

Q3: Under which price rage does the mrp of kr store wringler trolley fall?

Answer: 35,000-37,000

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 22 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E31: Masala Dosa To Die For

Q1: Who is the killer?

Answer: Vishnu P

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen