All Flipkart Quiz Answers Today: 20 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 21 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

21 December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 21 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E159: Bollywood Dhamaka

Q1: In which of these songs would you see a real-life husband and wife pair?

Answer 1: Kajra Re

Q2: The river Indus which gives India its name takes birth in which country?

Answer 2: China

Q3: Identify the odd one out with respect to the Nirma jingle.

Answer 3: Pushpa

Q4: Who among these called the ‘Mozart of Madras’?

Answer 4: AR Rahman

Q5: Pasteurization is a process mostly associated with which of these?

Answer 5: Milk

Q6: Which alliteratively named person became the first female president of India

Answer 6: Prathiba Patil

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 21 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E374: Piya Tu Ab Toh Aaja

Q1: Fevicol was invented in India?

Answer: Not Fake

Q2: The first item song in Bollywod was ‘Piya tu ab toh aaja’.

Answer: Fake

Q3: A Flamingo has nostrils at the end of its beak.

Answer: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 21 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E38: Chance Pe Dance

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Diwali

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Candle

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Dhoni

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 21 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E229: Mountain Cycle

Q1: Is the MRP of Samsung galaxy m32 5g greater than or less than rs 35000?

Answer: less than rs 35000

Q2: What are the combined MRP of duroflex ease fabric 3 seater sofa and home full engineered wood tv entertainment unit?

Answer: 46999

Q3: under which price range is urban terrain bolt 26t mountain bicycle?

Answer: 15000-20000

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 21 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E30: The Misadventures

Q1: Who is the killer?

Answer: All of them

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen