All Flipkart Quiz Answers Today: 20 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 20th December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

20th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 20 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E158: Silicon Valley Of India

Q1: Find the odd one out with respect to their spouses.

Answer 1: Shah Rukh Khan

Q2: December 10 is observed as what day?

Answer 2: Human Rights

Q3: Which Indian city pioneering in the IT industry was called the Silicon Valley of India?

Answer 3: Bengaluru

Q4: Which of these players was not retained by Mumbai Indians before the 2022 IPL auction?

Answer 4: Hardik P

Q5: Who gives out the Padma awards every year to the recipients?

Answer 5: President

Q6: Which of these animals has an area of the ground named after them in cricket

Answer 6: Cow

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 20 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E373: International Litti Chokha

Q1: Suicide disease is the name of a disease.

Answer: Not Fake

Q2: Tabu is the niece of actor Shabana Azmi.

Answer: Not Fake

Q3: Litti Chokha is a famous dish of Rajasthan.

Answer: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 20 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E37: Party People

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Apple

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Corn 

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Icecream

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 20 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E228: Painting Canvas

Q1: Under which price range does thehand painted artwork painting canvas falls?

Answer: 22000-26000

Q2: Dell originates from which country?

Answer: United States of America

Q3: What is the mrp of flipkart perfect homes opus Engineered wood queen box bed?

Answer: 15299

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 20 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E29: Death’s Last Notice

Q1: Who is the killer?

Answer: Prashant D

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen