All Flipkart Quiz Answers Today: 1st November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 1st November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

1st November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 1st November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E324: Chai Pe Chess

Q1: The fear of animals is called zoophobia

Answer 1: Not Fake

Q2: The radius bone is present in the leg

Answer 2: Fake 

Q3: The term tee is associated with chess

Answer 3: Fake

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 1st November

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E53: Versace Vs Vogue? 

Q1: Who is a better dancer?

Answer 1: (B) Hritik Roshan

Q2: Who’s poetry do people prefer to listen?

Answer 2: (B) Javed Akhar

Q3: What percent of people have had a crush on their boss?

Answer 3: (B) 30-40%

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 1st November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E179: Crystal Chandelier

Q1: Slide to guess the MRP of infinix note 10 pro

Answer 1: 19999 Rs

Q2: The MRP of roidi f8 storm fx vacuum cleaner is 14450

Answer 2: False

Q3: Fill in the missing digits the MRP of promo get led crystal chandelier is 3-0

Answer 3: 32000 Rs

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 1st November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E109: The Complete Man

Q1: Mulayam Singh Yadav has served as CM of which state?

Answer 1: (C) Uttarpradesh

Q2: The actor Kunal khemu is married to which actor’s sister?

Answer 2: (C) Saif Ali Khan

Q3: Which of these companies is not primarily known for watches?

Answer 3: (A) Ray-Ban

Q4: Arvind Kejriwal is a graduate from which of these institutions?

Answer 4: (B) IIT

Q5: Which indian state’s name means home of the clouds?

Answer 5: (B) Meghalaya 

Q6: Which textile company has the famous tagline the complete man?

Answer 6: (D) Raymond

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 1st November

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E17: Fake Orgasms

Q1: What % of men expert their partners to wait for them to have dinner

Answer 1: 70%

Q2: What % of men think that women fake their orgasms

Answer 2: 50%

Q3: What % of people believe that men boast about their achievments more than women do

Answer 3: 70%