All Flipkart Quiz Answers Today: 1st December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 1st December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

1st December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 1st December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E139: The Lion Of Punjab 

Q1: Which of these is not a Japanese martial art?

Answer 1: (A) KARATE

Q2: In which dance form does the dancer have elaborate face paint and costume?

Answer 2: (B) KATHAKALI

Q3: Which actor played the role of Jack in movie Titanic?

Answer 3: (A) LEONARDO

Q4: Which Punjabi popstar made his Bollywood acting debut in the 2016 film Udta Punjab?

Answer 4: (D) DILJIT

Q5: Which of these countries’ flags does not have stars on them?

Answer 5: (C) BANGLADESH

Q6: What is a word that spells the same backward and forwards called?

Answer 6: (B) PALINDROME

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 1st December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E354: Sona Kitna Sona Hai?

Q1: Chetan Bhagat released a book titled ‘400 days’ in 2021.

Answer 1: Not Fake

Q2: Bitcoin tender is legal in India.

Answer 2: Fake

Q3: ‘Arun Jaitley Stadium’ is the oldest international stadium in India?

Answer 3: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 1st December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E18: Safar Aur Suffer

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 1: ROAD

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 2: BATTERY

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 3: MATHS

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 1st December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E209: Solid Wood TV Unit

Q1: Which of these products comes under the budget of rs 11500?

Answer 1: (B) UNDER ARMOUR BASKETBALL

Q2: Is the shemaroo speaker waterproof?

Answer 2: (B) NO

Q3: What is the MRP of mahimart and handicrafts solid wood tv unit?

Answer 3: (B) 49999 Rs

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 1st December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E10: The Plot

Q1: Where is the virus stored?

Answer 1: Prong Lighthouse Colaba Mumbai