All Flipkart Quiz Answers Today: 18 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 18 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

18th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 18 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E156: Khulke Jeene Ka

Q1: To which of these countries do the characters in Zindagi Na Milegi Dobara travel?

Answer: Spain 

Q2: If Mahatma Gandhi is the father of the nation in India who is it in Pakistan?

Answer: Option A

Q3: Which of these is an insulator and does not conduct electricity?

Answer: Rubber

Q4: What imaginary line divides the world into two hemispheres?

Answer: Equator

Q5: A pediatrician treats mostly which of these group of people?

Answer: Kids

Q6: In reference to the Prime Meridian-What does the G in ‘GMT’ stand for?

Answer: Greenwich

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 18 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E371: Shah Jahan Tussi Great Ho

Q1: Bibi ka maqbara was built by shah jhanan son n the loving memory of his wife

Answer: Not Fake

Q2: Former prime minister atal bihari vajpayee was born in bihar

Answer: Fake

Q3: Sunil Chhetri has scored more number of international goals than pele

Answer: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 18 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E35: Master Chef Ben

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Cooker

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Moon

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Rose

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 18 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E226: Freak Football Shoes

Q1: Under which price range does the Adidas predator freak football shoes for men fall?

Answer: 6000-10000 Rs

Q2: Which of these products Flipkart prefer home recline have a higher MRP?

Answer: Costello Recliner

Q3: What is the mrp of boat aavante bluetooth soundbar?

Answer: 8990 Rs

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 18 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E27: Murder Of The Boxer

Q1: Who’s the killer?

Answer: Deepika Basu

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen