All Flipkart Quiz Answers Today: 17 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 17 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

17th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 17 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E155: Queen Of Jhansi

Q1: A festival in Nagaland named after which bird takes place in December every year?

Answer 1: Hornbill

Q2: Which of these companies does not make laptops?

Answer 2: Bajaj

Q3: Which of these is not a pain relief product?

Answer 3: Pantene

Q4: Red/fire and bullet are species of which insect?

Answer 4: Ant

Q5: Which of these materials is made on a loom?

Answer 5: Clothes

Q6: Rani Lakshmibai was the queen of which princely state?

Answer 6: Jhanse

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 17 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E370: Naam Jalebi Bai

Q1:  Riteish & Genelia Deshmukh made their acting debut with the same film.

Answer: Not Fake

Q2: Patanjali’s headquarter is in Mumbai.

Answer: Fake

Q3: Jalebi is not an Indian Dish.

Answer: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 17 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E34: Galti Se Mistake

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Coins

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Bird

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Holi

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 17 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E225: Scotch Brite Mop

Q1: Is the MRP of the espresso k pro manual coffee maker is greater than or less than rs35000.

Answer: Greater than RS 35000

Q2: Fill in the missing digits the MRP of crocs slip-on clogs for boys & girls is 2-9

Answer: 2495

Q3: What is the mrp of scotch brite wet and dry mop?

Answer: 5499

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 17 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E26: No Single Factor

Q1: Who is the killer?

Answer: Ankit

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen