All Flipkart Quiz Answers Today: 16 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 16 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

16th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 16 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E154: Midnight Freedom

Q1: Haemoglobin the protein found in the blood is rich with which of these metals?

Answer: Irons

Q2: What part helps fish breathe underwater?

Answer: Gills

Q3: In which state is India’s wettest region located?

Answer: Meghalaya

Q4: On which country did the US drop two atom bombs in 1945?

Answer: Japan 

Q5: Which country was formed on December 2 1971, It consisted of smaller states like Sharjah Abu Dhabi & Dubai?

Answer: United Arab Emirates

Q6: Who said ‘At the stroke of the midnight hour when the world sleeps India will awake to life and freedom’?

Answer: Option 1

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 16 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E369: Main Hoon Hero Tera

Q1: Salman Khan has sung more than 5 songs in his own movies.

Answer: Not Fake

Q2: India’s first Digital Food Museum launched in New Delhi.

Answer: Fake

Q3: Rose is the national flower of India.

Answer: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 16 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E33: Rockstar Ben

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Push

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Winter

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Guitar

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 16 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E224: Gaming Tower

Q1: Under which price range does the Honeywell safe and locks fall?

Answer: 11000 – 15000

Q2: The MRP of Asus gaming tower is 30000

Answer: False

Q3: What is the MRP of asa flight computer scientific calculator

Answer: 18200

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 16 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E25: Inspector’s Wife

Q1: Who’s the killer?

Answer: Rakesh S

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen