All Flipkart Quiz Answers Today: 15 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 15 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

15th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 15 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E153: Super Se Bhi Upar

Q1: In texting language what does ‘S’ the acronym ‘ASAP’ stand for?

Answer 1: Soon

Q2: Green Black and Oolong are types of which of these?

Answer 2: Tea

Q3: The longest river in Asia originates in which country?

Answer 3: China

Q4: What part of the Human body has more than 80 billion neurons?

Answer 4: Brain

Q5: VIBGYOR is an acronym associated with which of these phenomenons?

Answer 5: Rainbow

Q6: Which of these computer keyboard symbols is also found on a standard telephone keypad?

Answer 6: Option 2

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 15 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E368: Crane Bedi

Q1: Kho kho and hu tu tu are the same game?

Answer: Fake

Q2: Qayamat se qayamat tk is aamir khan debut film?

Answer: Fake

Q3: Kiran Bedi is the first women IPS officer in India?

Answer: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 15 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E32: Party Toh Banti hai

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Priyanka

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Camel

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Dance

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 15 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E223: Bluetooth Buds

Q1: Who is the owner of the brand one 8?

Answer: Virat K

Q2: What is the MRP of Crompton 15L water storage geyser?

Answer: 9600 Rs

Q3: Which headset fits under the budget of RS 3800?

Answer: One Plus Buds Z Headset

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 15 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E24: IPC Section 300

Q1: Who is the killer?

Answer: Alok Tiwari 

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen