All Flipkart Quiz Answers Today: 14 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 14 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

14th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 14 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E152: House Of The Dragon

Q1:  Which of these companies makes musical instruments as well as as

Answer 1: (D) Yamaha

Q2: Which of these is not an element in the periodic table?

Answer 2: (C) Glucose

Q3: A verse of usually two lines in Urdu shares its name with which animal?

Answer 3: (B) Sher

Q4: What is the government’s cleanliness drive called?

Answer 4: (A) Swatch Bharat

Q5: Core i3 i5 and 17 are computer processors made by which company?

Answer 5: (B) Intel

Q6: House of the Dragon is the prequel series to which superhit TV show?

Answer 6: (C) Game of Throne

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 14 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E367: Icchadhari Sonu

Q1: Sonu Nigam made his acting debut with the film Love In Nepal.

Answer: Fake

Q2: Chinar tree is the state tree of Bihar.

Answer: Fake

Q3: Chandigarh gets its name from a temple.

Answer: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 14 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E31: Get On The Floor

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Table

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Wine

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Rice

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 14 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E222: Duffel Bag

Q1: Is the MRP of boat bliz 2000 multimedia Bluetooth home theatre is less than or greater than rs?

Answer: Greater Than 5000

Q2: Slide to guess the MRP of sleepy bed sofa bed solid wood sofa bed.

Answer: 25999

Q3: Under which price range stjx hand duffel hand bag fall;

Answer: 116000 – 120000

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 14 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E23: When Reason Failed

Q1: Who’s the killer?

Answer: Dhansukh K

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen