All Flipkart Quiz Answers Today: 13 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 13 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

13th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 13 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E151: Hamara Bajaj

Q1: Which state’s new year is called Bestu Varas?

Answer 1: Gujarat 

Q2: Tour de France is the most popular event in which sport?

Answer 2: Cycling

Q3: Pulsar is a motorbike made by which of these companies?

Answer 3: Bajaj

Q4: Which billionaire sold around $5 billion worth of his company’s stock after taking a Twitter poll?

Answer 4: Elon Musk

Q5: What is the full form of the popular multiplayer game DoTA?

Answer 5: Defense Of The Ancients

Q6: How many wickets did India take against Pakistan in the 2021 T20 World Cup?

Answer 6: 0 

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 13 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E366: Ayushmann Bhava

Q1: Dum Laga Haisa is Ayushman Khurana debut film

Answer 1: Fake

Q2: the Snapchat original name was Picaboo

Answer 2: Not Fake

Q3: Cricketer Yusuf Pathan and Irfan Pathan are brothers

Answer 3: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 13 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E30: Fly High

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 1: Airport

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 2: Kashmir

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer 3: Youtube

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 13 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E221: Fountain Pen

Q1: Slide to guess the mrp of diplomet excellence fountain pen

Answer 1: 30700

Q2: Fill in the missing digits the mrp of mozri large 75 l laptop backpack is 1-99

Answer 2: 11999

Q3: Under which price range does sup game 400 in 1 retro fall

Answer 3: 1000-2000

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 13 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E22: Drop Of Poison

Q1: Who is the killer?

Answer: Samar k

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen