All Flipkart Quiz Answers Today: 12 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 12 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

12th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 12 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E150: Finger Licking Good

Q1: In which of these outlets in India can you order a Maharaja Mac?

Answer 1: (C) MC DONALD

Q2: Mandarin and Cantonese are languages mainly used in which of these countries?

Answer 2: (D) CHINA

Q3: Where is India’s only active volcano located?

Answer 3: (A) ANDAMAN AND NIKOBAR

Q4: Sanskrit for ‘Moon Vehicle’ which was the first lunar satellite launched by India?

Answer 4: (B) CHANDRAYAN

Q5: The cosmetic brand Lakmé is named after which Hindu goddess?

Answer 5: (C) Goddess Lakshmi

Q6: Which of these famous structures was not built as a tomb?

Answer 6: (D) LEANING TOWEL OF PISA

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 12 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E365: Munna Ke Dil Ka Circuit

Q1: Ayushmann & Aparshakti Khurana has only acted in the movie ‘Dream Girl’ together.

Answer 1: Fake

Q2: Mosquitoes are attracted to smelly feet.

Answer 2: Not Fake

Q3: Boman Irani made his Bollywood debut with Munna Bhai M.B.B.S.

Answer 3: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 12 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E29: Travel Nostalgia

Q1: What is this?

Answer 1: AEROPLANE

Q2: What is this?

Answer 2: VOLLEYBALL

Q3: What is this?

Answer 3: Cycle

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 12 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E220: Car Stereo

Q1: The MRP of auto soap android compatible car stereo is 20099.

Answer 1: (B) FALSE

Q2: What is the combined MRP of apple pencil for iPad pro stylus and Apple iPad mini.

Answer 2: (B) 45800 Rs

Q3: Does the beetle cordless phone have a caller id display

Answer 3: (A) YES

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 12 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E21: Insult To Injury

Q1: Who is the killer?

Answer: Sunil B

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen