All Flipkart Quiz Answers Today: 11 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 11 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

11th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 11 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E149: Abracadabra Ali Baba

Q1) Which of these has been included in the 2024 Olympics as a sport?

Answer: Break dancing

Q2) The actor Shailesh Lodha plays which character who narrates Taarak Mehta Ka Ooltah Chashmah?

Answer: Taarak Mehta

Q3) Which of these teams did India face at the 2021 T20 World Cup?

Answer: Namibia

Q4) Which of these directors was awarded the Padma Shri in 2021?

Answer: Option 4 (Karan)

Q5) What is the codeword which opens the cave in Ali Baba’s story?

Answer: Khulja Sim Sim

Q6) Which of these animals does not have a striped or spotted patterned skin?

Answer: Hippopotamus

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 11 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E364: The Grand Slam

Q1) Dilip Kumar was Shahrukh khan’s maternal uncle.

Answer: Fake

Q2) Jackfruit is the largest tree-borne fruit in the world

Answer: Not Fake

Q3) The highest tiltle in chess is called grand slam

Answer: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 11 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E28: Boring Friend

Q1) What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Church

Q2) What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Sand

Q3) What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Burger

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 11 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E219: Swiss Army Knife

Q1) Which of these products comes under the budget of Rs 12000.

Answer: Mi TV

Q2) The MRP of Victorinox ranger grip swiss army knife is less than Rs 10000

Answer: True

Q3) Is the fossil watch machine watch unisex

Answer: Yes

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 11 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E20: Overdose

Q1: Who’s the killer?

Answer: Reshma C

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen