All Flipkart Quiz Answers Today: 10 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 10 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

10th December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 10 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E148: New Social World

Q1) By which of these names is Facebook’s parent company now known by?

Answer: Meta

Q2) Which Indian wrote the national anthem of Bangladesh?

Answer: Rabindranath Tagore

Q3) Tim Cook completed 10 years as the CEO of which company?

Answer: Apple

Q4) Which of these films had a female music director?

Answer: Gangs of Wasseypur

Q5) Puneeth Rajkumar who passed away in October 2021 was a superstar in which film industry?

Answer: Kannada

Q6) Which of these teams did India not play in the 2021 men’s T20 World Cup?

Answer: Bangladesh

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 10 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E363: Lady Tendulkar Of India

Q1) Mithali Raj is the first woman cricketer to win the Arjuna Award.

Answer: Fake

Q2) The book ‘Accidental Prime Minister’ is based on Dr. Manmohan Singh.

Answer: Not Fake

Q3) Bye is a term used in cricket.

Answer: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 10 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E27: Make up Ki Pathshala

Q1) What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Virat

Q2) What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Chair

Q3) What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Jaipur

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 10 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E218: Colorfit Smartwatch

Q1) Where is the headquarter of the brand yonex located?

Answer: Japan

Q2) What is the mrp of noise colorfit brio smartwatch?

Answer: 5999

Q3) Which of these products comes under the budget of rs 20000?

Answer: Acer 23.8 Inches Gaming Monitor

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 10 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E19: The Morning Scream

Q1: Who is the killer?

Answer: Vihhan C

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen