All Flipkart Quiz Answers Today: 31 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 31 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

31 December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 31 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E169: Golden Club Era 

Q1: Which ‘Cool’ cricketer was the captain of the Indian team that won the 2011 Cricket World Cup?

Answer 1: (B) MS Dhoni

Q2: The instrument to play which of these sports is called a club?

Answer 2: (C) Golf

Q3: Which Ranbir Kapoor starrer shares its name with a traditional form of Marathi theatre?

Answer 3: (A) Tamasha

Q4: The Bandra-Worli Sea Link is a famous bridge over the sea in which city?

Answer 4: (D) Mumbai

Q5: A pediatrician treats mostly which of these group of people?

Answer 5: (B) Kids

Q6: Which of these is not an Indian state capital

Answer 6: (C) Ahmedabad

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 31 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E384: Happy New Year 

Q1: Dum Aloo is a delicacy from uttar pradesh

Answer: Fake

Q2: Ajaz patel is the first bowler in Test history to take 10 wickets in an innings.

Answer: Fake

Q3: Priyanka Chopra owns a restaurant in New York.

Answer: Not Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 31 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E48: New Year New Me

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Carpet

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: America

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: Drink

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 31 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E239: Happy New Year 

Q1: Is the mrp of samsung dolby digital sounbar greaster than or less than rs 12999

Answer: Greater than 12999

Q2: Which of these products fits under the budget of 150000

Answer: Canon EOS DSLR Camera

Q3: What is the mrp of spring tek sofa

Answer: 45999

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 31 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E40: Over A Cup Of Coffee

Q1: Which was the most challenging case for Detective Adi?

Answer: Ek Dyan Ki Maut

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen