All Flipkart Quiz Answers Today: 31 October 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 31 October 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

31 October Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 31 October

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E323: Miss Tulip Beauty

Q1: Aishwarya Rai has a flower named after her.

Answer: Not Fake

Q2: The smallest cell in the human body is male sperm.

Answer: Not Fake

Q3: Turkey’s don’t fly.

Answer: Fake

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 31 October

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E52: Tiger Vs Greek God

Q1: Which era do people like more?

Answer 1: (A) 90’s

Q2: What clothes’ do people prefer to wear?

Answer 2: (A) Colorful Shades

Q3: What percent of people think that girls should change their surname post marriage?

Answer 3: (A) 20-30%

 

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 31 October

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E178: Air Fryer

Q1: Fill in the missing digits the MRP of kurlonn toledo 3 seater sofa is 4-1.

Answer 1: 24614

Q2: The MRP of havells air oven digi air fryer is 19795.

Answer 2: True

Q3: What is the MRP of manyvar men kurta and churidar set?

Answer 3: 2999 Rs

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 31 October

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E108: The Pink City

Q1: The pro kabaddi league side pink panthers is from which city?

Answer 1: (C) Jaipur

Q2: Which of these is not a Tata car?

Answer 2: (C) Innova

Q3: How do we better know the character Sangram bhalerao as?

Answer 3: (D) Simba

Q4: Pankaj Advani is an indian sportsman famous for which of these sports?

Answer 4: (B) Billards

Q5: Which of these kings is not part of the Mughal Dynasty?

Answer 5: (C) Allauddin Khilji

Q6: The coffee plant has its origins in which continent?

Answer 6: (B) Africa

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 31 October

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E16: Sense Of Humour

Q1: What % of people believe that men have a better sense of humour than women?

Answer 1: 60%

Q2: What % of people believe that in the case of any problem it is always the boy who makes the mistake first

Answer 2: 50%

Q3: What % of men feel that women always have a taunt for everything

Answer 3: 70%