All Flipkart Quiz Answers Today: 29 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 30 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

30 December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 30 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E168: Aamcha Maharashtra 

Q1: BrahMos is a cruise missile jointly developed by India and which other country?

Answer 1: Russia

Q2: The name of which of these places is seen in the title of a 2009 movie starring Akshay Kumar?

Answer 2: Chandani Chowk

Q3: A snooze button is a common feature on which of these?

Answer 3: Alarm Clocks

Q4: Which of these is another name for ‘baby teeth’?

Answer 4: Milk Teeth

Q5: Which of these is a province in Pakistan and a state in India?

Answer 5: Punjab

Q6: Which of these Indian states has two capitals?

Answer 6: Maharashtra

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 30 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E383: Bhangra Paa Le

Q1: Jaago is a dance form originating from Punjab.

Answer: Not Fake

Q2: Akhilesh Yadav is the son of Lalu Prasad Yadav.

Answer: Fake

Q3: Peacocks lay eggs.

Answer: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 30 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E47: Whistleblower Malini 

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: FRUIT

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: HAIR

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: LIPSTICK

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 30 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E238: Laptop Accesories 

Q1: slide to guess the mrp of bopai large 35 l laptop backpack

Answer: 14999

Q2: what is the combined mrp of lg full led smart tv and jonzo furnitures solid wood tv entertainment unit

Answer: 126898

Q3: is the mrp of lg 28 l microwave oven greater than or less than rs 12000

Answer: Greater than rs 12000

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 30 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E39: Whistleblower Malini

Q1: Who is the killer?

Answer: Amarnath S

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen