All Flipkart Quiz Answers Today: 30 October 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 30 October 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

29 October Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 30 October

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E322: Lambu In Space

Q1: Astronauts grow taller in outer space

Answer 1: Not Fake

Q2: The average human brain contains 78% water

Answer 2: Not Fake

Q3: Hens don’t have teeth

Answer 3: Fake

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 30 October

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E51: Road Trip: Bike Vs Car?

Q1: What percent of boys like girls with long hair

Answer 1: (A) 70-80%

Q2: Which srk movie do people like more?

Answer 2: (B) Kuch Kuch Hota Hai 

Q3: How do people prefer to travel in the mountain

Answer 3: (A) Bike Ride

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 30 October

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E177: Snap Scanner

Q1: The MRP of Fujitsu SV 600 snap scanner is 55000

Answer 1: True

Q2: Fill in the missing digits the MRP of prestige edge pastel gas stove is 1-5

Answer 2: 14595 Rs

Q3: What is the MRP of airtel digital tv hd set-top box

Answer 3: 6399 Rs

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 30 October

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E107: The Jungle Python

Q1: How many kilometers is equal to 5 miles?

Answer 1: (D) 8

Q2: With respect to IPL 2021 who is the odd man out?

Answer 2: (C) Rohit

Q3: On which day is the Padma Shree award and Bharat Ratna award awarded?

Answer 3: (A) 26 January

Q4: The character ACP Pradyuman appeared in which hit TV series?

Answer 4: (B) CID

Q5: The town of Sivakasi in Tamil Nadu is famous for making what?

Answer 5: (B) Firecrackers

Q6: What type of animal is kaa in the jungle book?

Answer 6: (C) Python

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 30 October

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E15: Insecure Men

Q1: What % of men feel insecure in front of a woman who is more educated than them

Answer 1: 40%

Q2: What % of people believe women are more demanding than men

Answer 2: 80%

Q3: What % of men believe that women don’t have a sense of direction

Answer 3: 70%