All Flipkart Quiz Answers Today: 2nd November 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 2nd November 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

2nd November Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 2nd November

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E325: Chocolatey Maths

Q1: SRK is named Rahul in more than 12 movies

Answer: Fake

Q2: Wolves howl at the moon

Answer: Fake 

Q3: Eating chocolates can help in studying mathematics

Answer: Not Fake

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 2nd November

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E54: Guitar ya Piano?

Q1: Which is a better instrument to play?

Answer: (A) Guitar

Q2: What do people prefer having for breakfast?

Answer: (B) Paratha

Q3: What type of friend do people prefer more?

Answer: (A) Loyal Friend

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 2nd November

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E180: Mirrorless Camera

Q1: What is the MRP of Marq by Flipkart 1.5 ton split ac?

Answer: 43399 Rs

Q2: Fill in the missing digits the MRP of Emporio Armani Valente analog watch is 2-9

Answer: 24995 Rs

Q3: Is the MRP of Fujifilm x series mirrorless camera greater than or less than 59999

Answer: Greater Than 59999 Rs

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 2nd November

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E110: Thepla Ya Khichdi? 

Q1: Air india was bought by Which business group in 2021?

Answer 1: (C) TATA

Q2: Which of these food items is also the name of a Hindi TV series?

Answer 2: (B) Khichdi

Q3: Which of these parts is seen in a car but not on a bike?

Answer 3: (C) Seat Belt

Q4: Which of these actor’s father was also an actor?

Answer 4: (C) Akshay Khanna

Q5: People suffering from which disease need to monitor their blood sugar?

Answer 5: (B) Diabetes

Q6: What is the currency of the United Kingdom?

Answer 6: (B) Pound

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers Today 2nd November

Flipkart Ladies Vs Gentlemen Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E18: Body Hair Banter!

Q1: What % of women are better at asking for help than men?

Answer: 80%

Q2: What % of people think that having a child before marriage is shameful?

Answer: 60%

Q3: What % of men are turned off by body hair on women?

Answer: 60%