All Flipkart Quiz Answers Today: 29 December 2021

All Flipkart Quiz Answers Today 29 December 2021: Earn free supercoins by giving All Flipkart Quiz Answers

Hello guys! I am back with an interesting Flipkart Video Quiz that gives you chance to earn free supercoins and gems.

See Flipkart All Quiz Answers are given below. Flipkart Quiz questions are mostly based on General Knowledge.

29 December Flipkart All Quiz are generally video quizzes where you can earn free supercoins.

All Today Flipkart Quiz Answers are given below scroll the page to see Flipkart All Quiz Answers.

Play the Flipkart Video Quiz and earn free supercoins as a reward. 

Scroll the page to see correct Flipkart Today Answers so that you do not select Flipkart Answers incorrectly. 

To earn or win free supercoins you have to answer all 6 questions correctly.

Flipkart Quiz winners get either Flipkart Gift Vouchers worth Rs.100 or 15, 10, 5, 2, 1 supercoins.

Also earn free supercoins from Daily trivia, khel paheliyon ka, Kya bolti public, daam sahi sahi hai, fake or not fake, sirf ek minute, crime stories, beat the genius, prize wali pathshala.

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today 29 December

Flipkart Sirf Ek Minute Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S1E167: Mazzedar iPhones

Q1: Which is the latest model of iPhone launched by Apple in 2021?

Answer 1: (D) 13

Q2: Which Chhota Bheem character shares his name with Akshay Kumar’s character from Hera Pheri?

Answer 2: (B) Raju

Q3: Which of these cricketers does not bat and bowl with their left hand?

Answer 3: (B) Sourav G

Q4: Which of these is not an aquatic mammal?

Answer 4: (D) Shark

Q5: Which player scored the first ever ODI double hundred in international cricket?

Answer 5: (B)Belinda Clark

Q6: The Birla House where Mahatma Gandhi was assassinated is located on which of these roads?

Answer 6: (A) Tees January Marg

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today 29 December

Flipkart Fake or Not Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S4E382: The Queen Of Indipop

Q1: Deers have no gall bladders.

Answer: Not Fake

Q2: Asha Bhosle has sung more number of songs than Lata Mangeshkar.

Answer: Not Fake

Q3: Olympics 2024 will be held in China.

Answer: Fake

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today 29 December

Flipkart Khel Paheliyon Ka Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E46: Shopping Therapy 

Q1: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: LUDO

Q2: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: EYES

Q3: What is a common word related to all of the above pictures?

Answer: RIVER

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today 29 December

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S2E237: Xbox Series S 

Q1: Under which price range does the adidas originanal full sleeve printed sweatshirt fall?

Answer: 5000-7000

Q2: slide to guess the mrp of ajanta analog wall clock

Answer: 2599

Q3: Is the mrp of microsot xbox series s wireless controller greater than or less than rs 30000?

Answer: Greater than rs 30000

Flipkart Kaun Who Did It? Quiz Answers Today 29 December

Flipkart kaun who did it answers today

(Refresh the page if you do not see the answers)

S3E38: Seeding Murder

Q1: Who’s the killer?

Answer: Maya V

NoteDon’t play the entire video just skip by clicking on the right side of the screen